Yrityksille

ToSandoo: #valmennus #tiimivalmennus #yritysvalmennus #myyntivalmennus #esimiesvalmennus
Valmennus


Inspiroitunut henkilöstö ja motivoitunut johtajisto ovat menestyvän yrityksen tärkein voimavara. Pitämällä huolta heidän vahvasta osaamisestaan ja hyvinvoinnistaan takaat menestystarinan jatkumon tulevaisuudessa.


Räätälöidyt NLP-, esimies-, myynti- ja tiimivalmennukset tuovat huikeaa buustia työilmapiiriin, asiakaspalveluun, myyntiin ja yrityksenne rahavirtaan. Avainhenkilöiden valmennukset voidaan toteuttaa valintanne ja tarpeidenne mukaan joko yksilö- tai ryhmävalmennuksina.


Ota yhteyttä ja aletaan tehdä yhdessä yrityksellenne rahaa!


ToSandoo on tukenasi.


>

ToSandoo: #kriisinhallinta #jälkihoito #yritysturvallisuus #auditointi #työhyvinvointi
Kriisit


Ennakointi ja kriiseihin varautuminen ovat ensiarvoisen tärkeitä tekijöitä työhyvinvoinnin ja yritysturvallisuuden tukemiseksi.


Joskus yrityksessä tapahtuu yllättäviä kriisejä, jolloin henkilöstön työhyvinvointi, sekä koko yrityksen kriisistä toipuminen ovat vaakaludalla. Anna ammattilaisen toteuttaa jälkihoito laadukkaasti, jotta yrityksenne pääsee nopeasti takaisin jaloilleen.


Yli 10 vuoden kokemuksella voin luvata, että turvallisuusauditoinnit ja kriisinhallintatiiminne valmennukset ovat ensiluokkaista.


ToSandoo on tukenasi.


>

ToSandoo: #virkistys #mielikuvamatka #tukenasi
virkistys


Mitäs, jos yrityksenne hankkisi kerrankin koko henkilöstölle upean virkistysmatkan vaikkapa eksoottiselle Bora Boralle? Tai kuuhun?


Hauskat ja rentouttavat mielikuvamatkat mahdollistavat kaiken ja voitte liikkua niin ajassa, kuin paikassa – tosin paljon edullisemmin ja nopeammin kuin todellisuudessa. Vain mielikuvitus on rajana!


ToSandoo on tukenasi.


>

ToSandoo: #rekrytointi #haastattelu #kehonkieli #NLP
Rekrytointi


Kuka sopii tiimiin parhaiten? Kenestä tulee esimies? Usein haastattelijalta jää muistiinpanojen tekemisen vuoksi huomaamatta tärkeät kehonkielen viestit ja lingvistiset puheen nyanssit.


Vältä näppärästi tulevaisuuden karikot tilaamalla kehonkielen ja neuro-lingvistiikan hallitseva ammattilainen mukaan haastattelutilaisuuksiisi.


ToSandoo on tukenasi.


>

Kerro kaverille