Hypnoosiohjaajaksi valmistuttuani kiinnostuin opintojeni myötä aiheesta Neuro-Linguistic Programming, eli lyhyemmin NLP:n suomista mahdollisuuksista mm. fobioiden ja traumojen hoidossa. Luulin, että hypnoosi on se iso juttu ja NLP vain pieni osa sitä. Hankin NLP:n perusteet verkkokurssina, mutta ymmärsin nopeasti, että tätä ei todellakaan voi oppia soveltamaan täydellisesti yksin tietokoneen ääressä, vaan runsaasti käytännön harjoitusta tarvitaan. Jatkoin opiskelua Sami Minkkisen ja Ilkka Koppelomäen johdolla Helsingissä.

 

Sain upeista Licensed Practitioner of NLP™ sekä Licensed Master Practitioner of NLP™ valmennuksista ahaa-elämyksen ja hoksasin, että itse asiassa NLP on se koko elämän kirjon käsittävä suuri asia ja hypnoosi onkin vain pikkuruinen osa sitä kaikkea, mitä mahdollisuuksia NLP tarjoaa jokapäiväseen elämään ja henkiseen hyvinvointiin.

 

Opiskelin keväällä 2015 NLP:n kehittäjän, Dr. Richard Bandlerin henkilökohtaisessa valmennuksessa Floridassa ja sain häneltä virallisen Licensed Trainer of NLP™ -sertifikaatin, mikä vahvisti päätöstäni jättää entinen leipätyöni ja alkaa itsekin valmentamaan ja opettamaan NLP:tä, sitä metodia, joka on tehnyt elämästäni monin tavoin parempaa. Toimin nykyään myös ajoittain Dr. Richard Bandlerin avustajana mm. Lontoon kansainvälisissä NLP-koulutuksissa. Rakastan uutta työtäni ja lupaan olla paras mahdollinen valmentajasi!

Tanja Oikarinen
Licensed Trainer of NLP™

T o S a n d o o – t u k e n a s i

Tanja Oikarinen, Licensed Trainer of NLP

Kerro kaverille