Licensed Master Practitioner of NLP™

ToSandoo #NLP: #sertifioitu Licensed Master Practitioner of NLP #valmennus #RichardBandler #master

Licensed Master Practitioner of Neuro-Linguistic Programming®


Master-valmennus on seuraava harppaus Sinulle, jolla on jo virallinen Licensed Practitioner of NLP™ sertifikaatti.


Valmennuksessa syvennytään kaikkiin Practitioner-valmennuksessa oppimiisi NLP-tekniikoihin ja ja keskitytään erityisesti kielelliseen puoleen, jolloin opit elegantin ja hyvin hienostuneen tavan kommunikoida. Pystyt tekemään haluttuja muutoksia keskustelullisesti ja huomaamattomasti siten, että menestyksekkäitä tuloksia syntyy. Tietosi ja taitosi NLP:n mahdollistamista muutosprosesseista kirkastuvat entisestään ja opit kartoittamaan sisäisiä ajatusprosesseja ja mallintamaan strategioita. Kehonkielesi nousee uudelle tasolle vahvistamaan viestintääsi ja opit uusia tapoja vaikuttaa ihmisen tiedostamattomaan mieleen, sekä pystyt muuttamaan elämää rajoittavia uskomuksia keskustelusi avulla. Luvassa on erittäin vahvoja ja tehokkaita mielenhallinnan työkaluja varsinkin haasteellista asiakastyötä tekeville.


Upean intensiivinen Master-valmennus on NLP:n kehittäjän, Dr. Richard Bandlerin sertifioima virallinen koulutus, jonka hyväksytysti suorittaneet saavat Richard Bandlerin & The Society of NLP™ henkilökohtaisesti allekirjoittaman sertifikaatin. Se on kansainvälisesti arvostettu todistus ja avaa sinulle täysin uuden mahdollisuuden jatkaa lisäopintoja vielä itse Dr. Richard Bandlerin johdolla Floridassa saadaksesi Licensed Trainer of NLP™ sertifikaatin, mikäli haaveilet NLP:stä jopa aivan uutena urapolkunasi.


Valmentajanasi toimiva Tanja Oikarinen on Dr. Richard Bandlerin henkilökohtaisesti kouluttama ja sertifioima Licensed Trainer of NLP™ ammattilainen. Hän edustaa Suomessa maailmanlaajuista The Society of NLP™ organisaatiota, joka valvoo virallisten Licensed Practitioner of NLP™, sekä Licensed Master Practitioner of NLP™ -valmennusten laatua, sekä vaalii valmentajiensa osaamista. Vain viralliset valmentajat saavat myöntää The Society of NLP™ & Richard Bandlerin allekirjoittamia sertifikaatteja valmennuksen hyväksytysti suorittaneille henkilöille.


Pienryhmissä toteutettavan Master-valmennuksen kesto on 7 vrk, aina maanantaista sunnuntaihin. Koska valmennus on hyvin intensiivinen, on osallistujien määrää rajattu, jotta jokainen osallistuja saa tarvitsemaansa tukea ja henkilökohtaista ohjausta valmentajalta.


Saat 100 % tyytyväisyystakuun; voit keskeyttää valmennuksesi ensimmäisen 3 päivän aikana milloin tahansa, jolloin kaikki rahasi palautetaan.


Koko 7 vrk valmennus vain 1798 €


Mikäli tarvitset Kajaanista edullista majoitusta valmennuksen ajalle, ota yhteyttä, niin kerron kuinka saat käyttöösi sopimushintaisen hotellihuoneen koko viikoksi.


Laskutus tapahtuu vasta valmennukseen hyväksymisen jälkeen, kysy myös osamaksuvaihtoehtoja. Valmennukseen pääsy vahvistetaan henkilökohtaisesti 24 h sisällä ilmoittautumisesta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!


Kerro kaverille