Hinnat yksityisille ja yrityksille

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %

7 vrk intensiiviset Licensed Practitioner of NLP™ -valmennukset Kajaanissa

  • 3.-9.6.2019

Koko 7 vrk valmennus vain 1550 €. 


Ilmoittaudu
Kotikäynteinä Kajaanissa (max + 15 km keskustasta) tehtävät henkilökohtaiset ohjauskäynnit:


  • 77 € / max 1,5 tuntia
  • 95 € / max 2 tuntia
  • 119€ / max 3 tuntia
Varaa
7 vrk Licensed Master Practitioner of NLP™ -valmennus Kajaanissa:


  • kesällä 2019

Koko 7 vrk valmennuksen hinta vain 1798 €.


Ilmoittaudu
Henkilökohtaiset ja räätälöidyt uravalmennukset toteutetaan kotikäynteinä Kajaanissa (max + 15 km keskustasta).

  • Perushinta 1,5 tuntia alkaen 77 €

Varaa
3 kerran henkilökohtaisena lähiopetuksena toteutettava valmennus sopii niin artisteille, puhujille, opettajille, kuin myös kaikille esimiehenä työskenteleville. Valmennus toteutetaan 1 kk aikana kotikäynteinä Kajaanissa (max + 15 km keskustasta). Valmennus sisältää ohjauskäyntien välillä itsenäisesti toteutettavia harjoitustehtäviä ja niiden videointia.


  • 3 x 2,5 h valmennuskäynnit yht. 231 € / hlö

Varaa
Ryhmien lyhyet valmennukset, rentoutukset ja mielikuvaohjaukset yrityksen omissa tiloissa Kajaanissa (max +15 km keskustasta):

  • 2-10 henkilöä 140 € / 1 tunti, lisätunti 90 €
Varaa
Ryhmien lyhyet valmennukset, rentoutukset ja mielikuvaohjaukset yrityksen omissa tiloissa Kajaanissa (max + 15 km keskustasta):

  • 11-20 henkilöä 189 € / tunti, lisätunti 119€
Varaa
Kaikki valmennukset ja koulutukset onnistuvat mainiosti myös Kajaanin ulkopuolella. Kerro teidän tarpeenne ja saat tarjouksen sähköpostiisi!

Pyydä tarjous
Tarvitsetko 10 minuutin alustusta tiimipäiville? Vai 10 päivän valmennusta avainhenkilöille? Haluatko kehonkielen ja neuro-lingvistiikan ammattilaisen mukaan tärkeään rekrytointiin? Onko kriisinhallinta kunnossa? Kaipaatteko huikean hauskaa mielikuvamatkaa Bora Boralle? Kaikki tarvitsemanne järjestyy, pyydä tarjous!  
Pyydä tarjous
T o S a n d o o -lahjakortti ilahduttaa saajaansa ja antaa vapauden valita itse, mitä haluaa! Kauniit kortit voit tilata haluamallasi kuva-aiheella ja niihin voit valita joko minkä tahansa euromäärän, tai valmiin tuotteen ilman näkyvää hintaa. Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä. Mainio lahjaidea läheiselle, tai vaikkapa yrityksenne työntekijälle!
 Tilaa

Usein kysyttyä

Tästä löydät näppärästi vastauksia

Kun ilmoittaudut NLP-valmennukseen, saat siitä laskun sähköpostitse, jossa on maksuaikaa 14 vrk, ellei toisin ole tilausvaiheessa sovittu. Mikäli valmennuksen alkuun on alle 14 vrk, laskun eräpäivä on heti.
Tottakai. Näinä aikoina raha on monella tiukassa. Kun olet maksanut vähintään 50 % NLP-valmennuksen hinnasta, voit osallistua valmennukseen ja maksaa loppuosan pienemmissä erissä kohtuullisella maksujärjestelykululla. Ota yhteyttä, niin lasketaan sinulle oma maksujärjestely, joka ei kaada talouttasi 🙂
Voit aina siirtää osallistumisesi seuraavaan valmennusajankohtaan. Mikäli sairastut kesken valmennusviikon, voit tulla korvaamaan sairaspäivien sisällön seuraavan valmennuksen aikana.
Juuri sitä. Mikäli et ole tyytyväinen NLP-valmennukseen, voit keskeyttää sen milloin tahansa ensimmäisten 3 valmennuspäivän aikana, jolloin koko valmennuksen hinta palautetaan välittömästi.
Henkilökohtaiset ohjauskäynnit (NLP-, hypnoosi- ja rentoutusohjaus, sekä hemmotteluhieronnat) laskutetaan kotikäyntiä seuraavana päivänä sähköpostitse, maksuaikaa 14 vrk.
Tilausvahvistuksen jälkeen saat sähköpostitse laskun, jossa maksuaikaa 14 vrk, ellei muuta ole sovittu tilausvaiheessa.
Hinnat sisältävät matkat Kajaanin kantakaupungin alueella +15 km keskustasta. Kauemmaksi suuntautuvista matkoista laskutetaan matkakulut riippuen matkan pituudesta ja kestosta, kysy lisää ottamalla yhteyttä.
Ota reippaasti yhteyttä tällä lomakkeella ja sinulle vastataan henkilökohtaisesti 24 h sisällä!

Kerro kaverille